Ha van, akkor hatalmas kincset jelent tárolás szempontjából – de csak akkor, ha ügyesen használjuk ki az itt rendelkezésre álló teret.
Minden háziasszony vágyálma egy jól rendezett és rendszerezett spájz vagy kamra, ahol a friss és finom alapanyagok sorban várják, hogy felhasználják őket. Ám nemcsak ezekkel tölthetjük fel ezeket a tárolóhelyeket.
Kerülhet a mélyhűtő, itt tarthatjuk a ritkán használt edényeket, a száraz alapanyagokat, konzerveket, ásványvizes palackokat, egyszóval mindent, ami a konyhában elvenné a helyet a naponta használt dolgok elől. Szerezzünk be szelektív tárolókat, esetleg egy kisebb házi komposztálót!
Sokan a kamrában is elhelyeznek egy konyhapultot, ahol a ritkábban használt kisgépek – kenyérpirító, turmix, zöldségpároló – kapnak helyet, így nem lesz káosz a konyhában. A kamra valójában a konyha meghosszabbításaként szolgál, és elrejti a szemnek kevésbé tetszetős tárgyakat.
A Lakáskultúra Online ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!