A két francia dizájner a konyhaművészet területén kamatoztatja tehetségét: cukorból és csokiból álmodnak tárgyakat.
A két tehetséges dizájner elmélyülhetett volna saját területén, a divat, a textiltervezés és grafika világában, Anne-Charlotte Blanchot és Delphine Huguet inkább egy újabb terepen kamatoztatja tehetségét, méghozzá a konyhaművészet terén. Két éve alakították stúdiójukat „Ebullition” néven, „ízletes dizájnként” aposztrofálva munkáikat, amiből nem hiányozhat sem a stílusérzék, sem a különleges ízek. Vallják, hogy munkájukban sok hasonlóság van a cukrászokéval, csokoládé készítőkkel, hiszen ők is anyagot formálnak. Szobrok csokiból, origamik cukorból, fűszerezett gyöngyök – finom tárgyaik asztalhoz invitálnak mindenkit, aki a gasztronómia elkötelezettje. A tárgyakból természetesen nem hiányzik a humor és a költészet…