Az igazán profik bármilyen ócska tűzhelyen, vagy akár a tábortűz lángján-parázsán ízletes ételt tudnak készíteni, a többieknek viszont szükségük van a jó minőségű, biztonságosan kezelhető, intelligens készülékekre.
A választást főzési szokásaink és lehetőségeink határozzák meg, de nem árt megismerkedni az újdonságokkal sem, hogy a következő tűzhelyet már felkészülten vegyük.
A dominó jellegű főzőlap előnye, hogy igényeink szerint állíthatjuk össze egy- vagy kétégős gázfőzőből, üvegkerámia lapból, többféle grillből, fritőzből és egyebekből.
Ötégős, rozsdamentes acél gázfőzőlap nyomógombos szikragyújtással, egy szupergyors égővel. Kényelmesen elférnek rajta az edények, középre wok is illeszthető.
Ősi japán, vaslapos grillezés (Teppan Yaki) modern, fokozatmentesen szabályozható, rozsdamentes acéllapon, üvegkerámia kerettel. Idei újdonság, ára 316200 Ft
Széles üvegkerámia főzőlapot építettek a süllyesztett fogantyús, színes konyhabútor acélpultjába, alá pedig a keskeny fiókokkal körbevett villanysütőt. A főzőhely központi jellegét erősíti a falra simuló, méretes páraelszívó.
Oldalra nyíló ajtajú sütő hatféle funkcióval. A forró levegő befújás miatt alacsonyabb hőfokon, több polcon egyszerre többféle étel sülhet benne. Ára 119900 Ft
Elegáns megoldás az üvegkerámia keretű, egymással kombinálható, beépített készülékek társítása. A modern konyha fogásainak elkészítéséhez többféle főzőlap szükséges, hozzájuk keskeny gyümölcsmosó medence is választható.