Hiába a rendszeres mosogatás, sajnos megesik, hogy a poharak egyre elszíneződöttebbek lesznek. A jó hír, hogy tudjuk az okát és a megoldást is!
Életmód rovat cikkei
228 cikk
Zöldebben az élet: csírában az erő
Akár kezdő konyhakertészek is belevághatnak a csírák nevelésébe, amellyel akár néhány nap alatt friss, magas tápértékű finomságot tálalhatnak.

Hűtőbakik: ezeket az élelmiszereket ne tartsuk benne!
Lassan már semmi nem fér el a hűtőszekrényben? Akkor érdemes átgondolni és rendszerezni az ott tartott ételeket.

3 házi praktika, hogy kiszedjük a vízfoltot a fából
Az esőzés megártott a kerti padnak? Nyomot hagyott a pohár az asztalon? Esetleg elszíneződött a parketta egy kiömlött víztől? Nem kell lecserélnünk őket, hisz van rá megoldás!

Ezek az éttermek lettek az év legjobbjai
Átadták a 2020-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme gála elismeréseit. Őket érdemes megjegyeznünk!

Zöldebben az élet: lassítsunk!
A slow életmód nem feltétlenül jelent egyet a lomhasággal, a csigatempóval: az újfajta szemlélet hozzásegít a minőségibb hétköznapok eltöltéséhez.

Így lesz újra patyolat tiszta a mikró
Addig-addig halogatjuk, amíg csak lehet: a mikró tisztítása nem tartozik a legkedveltebb házimunkák közé, pedig egyszerű és filléres trükkökkel könnyedén ragyogóvá varázsolhatjuk.

Hogyan javítsuk a munkahelyi koncentrációnkat?
Bármennyire is szeretnénk mindig a maximálisat nyújtani a feladataink elvégése során, a koncentráció nem minden esetben számít könnyű feladatnak. A fókuszált munkavégzés a jó teljesítmény egyik alappillére, mégis gyakran előfordul, hogy figyelmünk elkalandozik a fontos feladatokról.

Zöldebben az élet: töltekezzünk a természetben februárban is!
A nap első napsugaraiban tett séta vagy kirándulás nemcsak testileg és szellemileg frissíthet fel: ha a lábunk alá nézünk, a természet ezernyi kis csodáját tapasztalhatjuk meg.

Így csökkenthetjük az otthon termelt szemét mennyiségét!
Lefaragnánk a hulladék mennyiségéből, de nem tudjuk, hogyan vágjunk bele? Az alábbi módszerekkel pénzügyileg is sokat spórolhatunk.