Mit tegyünk egy nagyszerű baráti beszélgetés, vacsora után megmaradt itallal? Különösen az alacsony alkoholtartalmú italok tárolására érdemes gondot fordítani, hiszen például egy „darabon maradt” fél üveg borból már nem szívesen iszunk később, az veszít élvezeti értékéből, felveszi a különféle szagokat környezetéből.
A vendégség után megmaradt bort nem mindig kívánjuk még aznap elpakolás, mosogatás közben elfogyasztani. Ha még másnap sem tartja kedvünk újra a pohár fenekére nézni, az Electrolux azt ajánlja, hogy a jégkocka-tartóba öntve fagyasszuk le a maradék bort, így a későbbiekben zacskóba rakva, felcímkézve várja a dermedt nedű az ötletes hasznosítást. A kockára fagyasztott fehérbort salátákba, vaníliakrémbe, savanyú levesbe, francia hagymalevesbe, káposztás ételekbe, párolt zöldségbe és fehér húsokhoz ajánljuk. A vörösbor kockáknak a pörköltben, húsokhoz készült mártásokban vesszük hasznát – így legalább nem kell megbontani egy egész üveget. Mindkét fajtát tehetjük bóléba, teába, meleg nyári estéken pedig hűsítő fröccsöt készíthetünk belőlük egy kis szódával. Több mint nyolcvan éve az Electrolux olyan készülékeket talál ki és állít használatba, amelyek a háztartási munkát könnyűvé, olykor élvezetessé, de mindenképpen szakszerűvé teszik. Több fejlesztő központban, többtucatnyi ember munkálkodik azon, hogy minél kényelmesebb, környezetbarát és takarékos terméket kísérletezzenek ki. Ezen kívül profi felhasználók, háztartást vezetők körében is számtalan felmérés készül a cél érdekében. Bár a legtöbb terméknél az elsődleges szempont a munka kiváltása, a kényelmi szempontok kiszolgálása, közben tudatosan vagy véletlenül, mintegy mellékhatásként hasznos tanácsok és háztartási praktikák is születnek.