Az ünnepre készülvén sem kell megválnunk az ősz, a csokoládé és az arany színeitől, ha épp ezek a kedvenceink. Íme néhány ötlet, milyen egyedi kiegészítőkkel lephetjük meg vendégeinket.
Ha a manapság divatos desszert, a macaron készítésére adtuk a fejünket, akkor onnan már egy lépés választ el bennünket attól, hogy egy dekoratív tornyot készítsünk belőle. A massza festésénél válasszunk az enteriőrrel harmonizáló színeket, és ha elkészült, tegyük egyszerűen az asztal közepére.
Ha unjuk a szokványos adventi koszorúkat, keressünk fémes, csillogó anyagokból készült változatokat, és akasszuk őket a falra. A gyertyák körül látszólag rendezetlenül szórjunk szét néhány üveggömböt!
Az elegáns süteménykínálóra nem csak ehető finomságokat halmozhatunk, de akár fenyőtobozt vagy mécsest is.