A Siemens beépíthető sütői, főzőlapjai és gőzsütői nem csak technológiai ínyencségek, de a kreatív konyhaművészet múzsái is. Ezt mutatta be a gyakorlatban a népszerű Lila füge bloggere, Havas Dóra, a SzerecsenDió Gasztrotérben.
A Siemens beépíthető sütők profizmust garantálnak a mindennapokban
Intelligens technológiai megoldásaival – a magyar nyelvű, szöveges TFT kijelző, a cookControl 68 automatikus program, a hydroBaking vagy az activeClean pirolitikus öntisztítás – profi szakácsokká válhatunk otthonunkban, és lenyűgöző fogásokkal kápráztathatjuk el a családtagjainkat, vendégeinket.
Egészséges ételek és páratlan ízek gőzsütőben
Napjaink konyhai sztárja a gőzsütő. Nem véletlenül, hiszen az ételkészítés legkifinomultabb módját nyújtja, egyúttal ez az egészséges és finom étel egyik titka. Saját és családunk egészsége érdekében egyre kevésbé kötünk kompromisszumokat az étkezésben, és a Siemens készülékeivel nincs is rá szükség, mert a sütés illetve főzés forró gőzzel történik, így minden értékes vitamin, nyomelem és ásványi anyag megmarad az ételekben, a frissesség és a zamat pedig páratlan. A gőzzel sütés lehetővé teszi, hogy húsételeink belül szaftosak és zamatosak, kívül pedig ropogósak legyenek, elkerülve a kiszáradást, így egy hétköznapi hús is ünnepi fogássá alakul.
Megszámlálhatatlan kombinációs lehetőség – FlexInduction
A FlexInduction funkcióval rendelkező indukciós főzőlapok téglalap alakú zónájára tetszőleges méretű és alakú edény elhelyezhető; a főzőlap felismeri, hogy a zóna mely részén kell a kívánt teljesítményt leadnia. Az egyenletes hőeloszlással az ételek a lehető leghatékonyabban készülnek el. Ez a technológia nagy segítséget nyújt a háziasszonyoknak egy több fogásos ebéd vagy vacsora elkészítésekor, hiszen egyszerre több edényt is el lehet helyezni a főzőlapon, nem kell az előre kijelölt zónákhoz igazodni.